Ingen sjuk sköterska men en sjuk fröken

Jättejobbigt att vara så sjuk. Jag är säker på att det är kylan på arbetsplatsen som satte ner mitt inmmunförsvar och nu ligger jag och harklar och hostar i min säng och försöker låta bli att tänka på hur det går i skolan för mina elever och att inte ha allt för dåligt samvete för att mina kollegor måste ta mina lektioner också (uruselt system).

Här är jag som en brun hårig sjuk sköterska med en ben såg och as god mat (om du inte ser att jag skriver flera fel här så var vänlig att gå om skolan, företrädesvis from åk 2 eller nåt....I åk 1 behöver man nog inte kunna skriva så den årskursen kan du kanske hoppa över). Det kanske märks att jag är lite trött på särskrivningar just nu?

Dräkten hade jag gör övrigt tillverkat själv. Den ljusblå klänningen är vintage. På den sydde jag helt enkelt fast en näsduk som förkläde. En annan näsduk fick bli huvudduk. Den vidrigt stora sprutan tillverkades med en kakspruta och en stickpinne och lite röd färg. Namnskylten " Nurse Bloody Mary" tillverkades med inplastad utskriven namn-tag med en fasttejpad säkerhetsnål. Stetoskopet och sågen hade jag redan.
 
RSS 2.0