Fixartagen, bra, bättre, bäst

Hejsan! Det finns mycket man kan inspireras av. Det senaste är faktiskt en ganska osannolik källa ("Ensam mamma söker"). En av de kärlekshungrande männen hade förändrat sitt liv för 5 år sedan, från en soffpotatis som spelade tv-spel, till en som månade om sin kropp både på in och utsidan. Hemma hos sig hade han en whiteboard som var hans inspirations-tavla där han skrev ned positiva uppmaningar, funderingar och beslut. En toppenidé tycker jag :) med en sådan tydlig gestaltning av styrka, tillgångar och önskningar.

Jag försöker också sträva efter att bli bättre. Förr var det mest inriktat på det intellektuella, sedan på min självsyn och numera även på min hälsa. Det är ganska svårt att _alltid_ känna sig beslutsam om att sträva mot en bättre version av mig själv. Dels för återkommande negativa tankar om att atrosens obotlighet och dels för att vänskap är så svår att hitta och svårt att förlora...sedan är det ju inte så kul att jämt vara himla fattig heller...men jag försöker att samla och spara allt positivt och hitta något som ger mig kraft att vara glad ändå. Det som gör mig gladast är oftast kontakt med vänliga människor.

Jag har i alla fall varit i fixartagen denna morgon. Jag ringde äntligen mina doktorer, den förste för mer smärtstillande, den andre för ett intyg att jag behöver motion så att jag kan få loss mina pengar till ett gymkort. Jag skulle få bägge delar...Yay!. Gymcenter har dock inte hört av sig efter att jag klagade på att jag inte fick en gratis pröva-på gång. Ganska dåligt. Skickade precis ett påminnelsemail.

Idag ska jag också sätta upp auktioner på Tradera och ta mig till skolan för att hämta hem sjuornas no-förhör samt no-prov. De ska rättas och bedömas inför deras omdömen som ska in snart.
Imorgon ska jag till tandläkaren för att fixa ett par plomber som lossnat (igen) -.- ...men just nu ska jag fixa frukost :) Jag är jättehungrig eftersom jag varit vaken i snart 4 timmar.

PS. Fick precis telfonsamtal från Gymcenter att de hade en gratis pröva-på-kväll  på onsdag i nästa vecka :)

 
 
 
RSS 2.0